Rondreis door Ghana

takoradi haven GhanaEen rondreis door Ghana is een unieke ervaring: de cultuur, het eten, de natuur. Je moet er geweest zijn het echt te ervaren. En wie kan je beter rondleiden in Ghana dan een Ghanese reisleider die ook Nederlands spreekt?

Joshua heeft jarenlang vrijwilligers rondgeleid in Ghana en kent het land als geen ander. Sinds 2005 woont Joshua in Nederland en inmiddels is hij de Nederlandse taal goed eigen. Voor je op reis gaat, maak je in Nederland kennis met elkaar. Als je daarna op het vliegveld in Ghana aankomt is het erg fijn dat je er meteen een bekend gezicht tegenkomt. Onze reizen kenmerken zich door het maatwerk. Wij organiseren alleen kleinschalige reizen, waardoor er met jouw wensen rekening gehouden kan worden.

Reizen door Ghana met Joshua betekent een zijn met de Ghanezen en bijzondere dingen meemaken die je alleen in Ghana meemaakt.

Mogelijkheden tijdens de reis:

  • djembé-lessen
  • Afrikaanse danslessen
  • bezoek aan toeristische locaties
  • bezoek aan een Ghanese familie
  • Afrikaanse kookles

Laat ons weten wat je zou willen ervaren en meemaken en wij organiseren een onvergetelijke reis voor je. Heb je nog vragen? Stel ze gerust, wij beantwoorden ze graag.

 

Wil je de sfeer van Ghana vast proeven? Bekijk dan eens onze fotopagina.