Workshop Afrikaans koken

kookworkshop Afrikaanse keukenSamen eten is altijd gezellig. Maar nog leuker is het wanneer je dat eten samen hebt klaargemaakt: in de keuken nieuwe recepten proberen en proeven wat iedereen klaarmaakt. De Ghanese keuken is anders dan je gewend bent, maar de gerechten zijn lekker gekruid en erg smaakvol.

In de workshop Afrikaans koken ga je zelf met collega’s, vrienden of familie een Ghanese maaltijd koken. Ik neem de ingrediënten mee, vertel over de eetgewoontes in Ghana, leg de recepten uit en aan het eind van de workshop geniet jullie van je eerste echte Afrikaanse maaltijd.

Wil je genieten van een compleet verzorgde avond? Combineer dan de kookworkshop met een djembéworkshop. Succes gegarandeerd!

 

 

Afrikaanse kok aan huis

Afrikaans kokenLaat je heerlijk thuis verwennen en geef alle zorg uit handen. Ervaar van het gemak van een kok aan huis.
Je ontvangt je gasten in je eigen vertrouwde ambiance.
Je geniet van een ontspannen sfeer en zorgvrije avond
De boodschappen worden gedaan, de tafel wordt gedekt
en er wordt voor je gekookt.
Je hoeft niet heen en weer te rennen tussen de keuken en je gasten. Met je gasten drink je alvast een glaasje wijn, terwijl uit de keuken heerlijke geuren komen van een authentieke Afrikaanse maaltijd. Natuurlijk wordt ook de afwas gedaan en is de keuken na afloop helemaal netjes opgeruimd.

Graag maak ik vrijblijvend een afspraak bij je thuis om een kijkje in je keuken te nemen en te bespreken wat je wensen precies zijn.

 

Krijg je al helemaal zin in Ghanees eten? Probeer dan alvast zelf een recept.